Pippip

Vi deler heimen med tre fjærkledde undulater, og de er de fineste i hele verden selvsagt. Her flyr de så mye fritt som mulig, hadde det ikke vært for at jeg er hønemor og redd for at de kan skade seg hadde de flydd fritt også når vi ikke er hjemme.

Kjersti:
Kjersti
Eldstedame, megatjukk, veldig lat, og overdrevent glad i mat. Kjærste med Festus, elsker chili, og det morsomste hun vet er å kaste baller på gulvet så du må plukke de opp. Hun har endelig begynt å bli mer aktiv, flyr litt mer og leker litt mer, så kanskje hun slutter å være alt for stor snart!

Festus:
Festus
Mellomstemann. Mellomst i alt, midt i mellom glad i mat, midt i mellom glad i å fly, og minst glad i å leke. Har derimot en ball han elsker å stå å balansere på. Stupforelsket i Kjersti, og henger alltid etter henne. Sliter litt med seg selv, og napper fjærene sine, ser derfor veldig stakkarslig og pjusk ut.

Tord:
Tord - bjelle
Tidligere kjent som Trude, men når han nærmet seg året innså vi at det faktisk var en gutt. Yngstemann, verdensmester i å fly, elsker å leke og super aktiv. Beste han vet er å sitte å prate med seg selv inni bjeller. Innimellom så liker han å sitte på fanget, og puffer seg opp og løper rundt som om han bader, da er han verdens søteste.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s